dijous, 18 de juny de 2009

De revetlla de St. Joan, a Els Alamús !!!


El grup ATOTAVELA, fins a últim moment, varem estar resant (de fet, no podem parlar en plural, ja que en el grup només tenim una persona què és piadosa i sap resar: es tracta d'en Mossen Bigas, què es veu que encara té influència allà dalt) per veure si es produia el miracle de tornar a Els Alamús a celebrar la revetlla de St. Joan amb un sopar de primera, una coca difícil de millorar, cantada d'havaneres i rom cremat, passat per la foguera... i tot això desafiant a la..."dura" crisi, què no ens deixa en pau.
El miracle, ja està servit i, per tercera vegada consecutiva, ho tornarem a celebrar. Només hi falteu vosaltres. Hi esteu tots convidats !!!

1 comentari:

  1. Estoy haciendo una campaña para recabar donativos para mi proyecto de minibiblioteca comunidad y otras actividades para niños,niñas y adolescentes en mi comunidad que carece de aqui en Rio de Janeiro,necesito ayuda de todas las personas de buen corazón,se puede donar 5,00 a 20,00,las donaciones se enviaron cartas(correspondencia). Mi comunidad es muy pobre y la necesidad de donar ayuda.Para enviarme un correo eletrónico daré la dirección de correo eletrónico remessa.Meu: asilvareis10@gmail.com ,Ajudarme ayudar a mis hijos. Faça una visita a mis blogs: Eulucinha.blogspot.com ,me agradecida. Que DIOS nos bendiga a todos.

    ResponElimina