dijous, 12 de març de 2009

Una flor... cada dia.

Fa aproximadament un any que em van regalar una màqina de fotografiar què no és la meravella de les meravelles, de 7.1 mega píxels...i va que xuta!!!, però ha fet renèixer l'afecció per la foto. Això que a l'instant puguis veure el què has intentat fotografiar, al moment, fa que un s'hi enganxi.

Doncs bé, un dels descobriments, ha estat que al buscar imatges de flors, resulta que les flors no només les pots trobar a la primavera, si no que n'hi ha tot l'any. Ha estat un plaer molt agradable descobrir-les en plena tardor o hivern. És més, n'he trobat unes, què vaig penjar en el blog per les festes de nadal, què pensava que no sobreviurien al fred intens d'aquest hivern...doncs resulta que van superar la neu què van portar els reis, la mar de fresques!!!

Les que veieu a contiuació, són flors de presseguer bord, les rosenques, i d'ametller, les blanques.
1 comentari:

 1. Ja veig ,que t'agrada la fotografia , es una afició molt bonica i dona moltes alegries , jo l'he practicat molt fins i tot he fet concursos i fins fa poc tenia un laboratori , però amb tot això de les fotos digitals , ja l'he desmuntat .
  Tinc altres aficions , com es el caminar , coleccionar segells , xapes de cava i altres aficions. El que passa es que no hi ha temps per fer masses coses , esperarem a jubilar-nos i després ja em parlarem !!
  Be fins aviat .

  Miquel
  La Taverna

  ResponElimina