dijous, 8 de novembre del 2007

ATOTAVELA s'acomiada del Cor de la Ciutat

En el capítol d'ahir, 7 de novembre, amb la melodia de fons del valset "Quan jo en tenia pocs anys", també conegut per "La calma de la mar", en una escena d'angoixa d'en Beni, un dels protagonistes de la série, el grup d'havaneres ATOTAVELA va dir adèu al seu pas fugaç per la telesérie entranyable del Cor de la Ciutat. La experiència ha estat força agradable, però se'ns ha fet curta. Ens podem consolar amb aquella dita en castellà: "lo bueno, si breve, dos veces bueno".
Esperem que ho hagueu pogut disfrutar.

ATOTAVELA

Entrem a la temporada d'hivern... ATOTAVELA!!!

Ja va quedant enrera la temporada forta de les actuacions i entrem de plé a la temporada d'hivern. Asa és quan ens repleguem per a preparar el què serà la propera temporada. Serà el nostre tercer hivern què dediguem a pensar quin repertori ens agradaria presentar cara l'any que ve. Es tracta de triar les peces què volem incorporar, antigues, noves o de creació pròpia, i d'assajar-les fins que formin part dels nostres gens d'havaneros. I tot això, amb la finalitat de poder fer-ne la què serà la tercera gravació. Aquesta gravació, pensem que podrà superar les anteriors, ja que un dels nostres companys del grup disposa, des de fa uns mesos, d'un flamant estudi de gravació -tot un luxe- què pensem que ens facilitarà la feina i què estarà a disposició de qui li pugui interessar (veure la pàg. web del grup, www.havaneresatotavela.com).
Ales actuacions què hem anat fent, hi ha hagut persones que ens han fet comentaris de com sona el grup i ens han demanat peces què potser no teniem en el repertori gravat. Ara és el moment de fer-nos arribar les vostres opinions i suggerències, per a valorar si les podem incorporar i fer nostres. Les vostre aportacions us les agraim anticipadament.

Bon hivern i ...ATOTAVELA!!!!