dijous, 19 de juny del 2008

Fotos de la cantada als Jardins de Can Brassó

Abans de la cantada, un cop ja teniem a punt l'equip de so a l'escenari, ens vàrem engrescar a posar a punt "La cúmbia és per tu", la peça emblema del nou CD què està a punt se sortir i que encara no hem estrenat.





Per que la cantada tingui garanties d'exit, no hi com disposar d'un bon grapat de querides (perdò, volia dir cadires)



Un altre dels ingredients per una bona cantada, va ser la percussió: una percussió que accompassa el ritme de l'havanera.



Finalment, i el no menys important, un altre ingredinet: el rom cremat. Mireu si n'era de bo que fins i tot les formigues voladores el volien tastar!!!
Tot plegat...una cantada en la què ATOTAVELA ens hi vàrem trobar com a peix a l'aigua. Gràcies als que hi vareu participar.

Cantada d'havaneres a Bigues i Riells del Fai


Amb el so de fons dels salts d'aigua de St. Miquel del Fai, el divendres 27 de juny, per acabar de pair bé la revetlla de St. Joan, una cantada d'havaneres amb el Grup ATOTAVELA, serà una bona manera d'entrar de plé a l'estiu i en les Festes de Bigues i Riells.
En el programa de festes què podeu trobar en la web: www.biguesiriells.cat (agenda) i en el blog de: elboncaliudebigues.blogspot.com Podeu llegir:

HAVANERES 2008
Havaneres.
A càrrec de A TOTA VELA
Hora: 20:00h
Lloc: A l'Espai de Festa.

A TOTA VELA ofereix un repertori que es composa d'havaneres, valsets mariners, sardanes, cançó popular, d'arreu de Catalunya, Espanya, Amèrica llatina..., amb la finalitat de mimar i transmetre la més genuïna tradició i la d'impulsar el món de l'havanera amb noves creacions.
Hi haurà rom cremat per al públic assistent.