Presentació

ATOTAVELA, és un grup d'havaneres, de finals del 2005, que pren el relleu del que havia estat anteriorment el Grup Quatre Vents.

ATOTAVELA, sorgeix de la iniciativa dels músics Paulí, Miquel, Maurici, Quim i Tino, tots ells amb molta experiència i una extensa trajectòria en el món de l'havanera i de la música moderna.

A la tardor del 2009, l'Anna i en Gudi, procecents del món de l'Orquestra i coneixedors de la música popular i el repertori de les havaneres, han rellevat al Quim i al Tino, a qui agraïm el treball realitat per ATOTAVELA, durant aquests anys.
A la primavera del 2013, en Xesco ha fet el relleu, en la percussió, a en Maurici.

El grup es composa de cinc membres amb les funcions següents:

Pauli: veu, baix, director i persona de contacte.

Miquel: veu, acordió i persona de contacte.

Xesco: veu i tota mena de percussió.

Anna: veu i presentadora presentable.

Gudi: veu i guitarra.

El nostre repertori es composa d'havaneres, valsets mariners, sardanes, cançó popular d'arreu de Catalunya, Espanya, Amèrica llatina ..., amb la finalitat de mimar i transmetre la tradició més genuina i la d'impulsar el món de l'havanera amb noves creacions.

Els seus components, en diferents agrupacions musicals, han actuat per tota Catalunya, l'Aragó, el País Basc, Català, Cantàbria, Illes Balears Canàries, Illes Balears, País Valencià ... i a països com França (Toulouse, Prada), Alemanya (Taunustein, Frankfurt), Luxemburg, Bèlgica, Veneçuela ... I, cal destacar la participació a la Fira del St.Jordi 's Day del 1990 a la de capital japonesa de Tóquio.

Totes aquestes actuacions han estat de caràcter ben diferent: Hem actuat en festes o celebracions familiars, festes al carrer, Festes Majors de barris, pobles o ciutats, convencions d 'empreses i Trobades d'havaneres com la del Parc de L'Agulla de Manresa, la Cantada de Calella de Palafrugell, en el seu XXVè aniversari, la Cantada de Palamós, Tossa, Blanes o, Lloret de Mar ..

Els membres del fundadors Grup, van impulsar L'espectacle ANTOLOGIA DE L'HAVANERA, que va ser estrenat al Teatre Comtal de Barcelona i representat al Teatre del Centre Culturals, Terrassa. O també hem organitzat Mostres d'havaneres com la celebrada a la ciutat de Granollers.

Hem tingut presència en els mitjans d'informació com TV-1, TV-3, Ràdio Nacional ...