dijous, 22 de juliol del 2010

ATOTAVELA al CN del Garraf


Anna, Miquel, Gudi, Paulí i Mauri


Vista del port del Garraf



Anna



Gudi




Rom cremat



Dissabte passat, a peu de port, vàrem reiniciar la ruta havanera de la temporada. El marc, la festa de la patrona, després d'una sardinada, era el lloc i el moment idoni per a engegar les cantades d'aquest estiu.

Per a nosaltres, significava el posar a prova el treball fet a l'hivern, per a preparar la temporada i veure com ens sentíem, a l'escenari, els antics i les noves incorporacions al grup. El valset, La Rosa del Port, va marcar l'inici. Ens vàrem encomanar als patrons i patrones possibles i la cosa va anar vent en popa.

Un cop trencat el gel, ja no ens podíem aturar. Ens hi vàrem sentir força bé. L'acollida de la gent, l'efecte de la sardina da, acompanyada del rom cremat, van donar lloc a un bon reinici.

Una de les peces que va agrair més el públic, va ser "Carmen", l'havanera de Bizet, interpretada per la veu més femenina del grup, l'Anna, amb la què va tocar la fibra sensible de més d'un. L'Anna, amb aquest regal vocal, s'estrenava com "havanera".

L'altre que es va ensorrar la gorra fins el clatell i amb la visera fent la salutació romana, era en Gudi, cantant bregat en tot tipus de gènere musical que us podeu imaginar i guitarrista qualificat.

Va ser un inici de ruta força engrescador que esperem es converteixi en una trajectòria que poguem gaudir tots plegats.