dijous, 30 de setembre de 2010

Primer concert d'acordió a St. Feliu de CodinesDissabte 2 d'octubre és la data triada per a la primera trobada d'acordionistes a St. Feliu de Codines, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic La Fonteta.
En Pep Vancell i en Miquel Gómez, acordionistes locals, junt amb Hans Móller, Ferràn Martínez i Jordi Comasólives, s'encuidaran de realitzar el primer concert d'acordió, en el marc d'una diada on l'acordió sortirà al carrer per formar part del paisatge santfeliuenc i aportar la nota musical.
A partir de mig matí, a la plaça ocupada pel mercat setmanal, es podrà, ja, escoltar la música informal dels acordionistes, per anar escalfant l'ambient. I per la tarda, a partir de les 6, en un ambient més recollit, tindrà lloc el concert d'acordió.
Us esperem i desitgem que us agradi.

2 comentaris:

  1. L'error és freqüent i no és culpa de ningú, i menys teva. El meu nom és Hans Móller. Gràcies per l'estona compartida.

    ResponElimina
  2. Ja he corregit el cognom, aprés coup. L'explicació de l'etimologia de Móller, Müller, Miller, Möller... i l'enllaç amb Moliner, Molina... va ser molt interessant.
    També he de dir que el dissabte, gairebé tot el dissabte, passat per l'acordió i amb acordionistes com tú, va ser molt agradable.

    ResponElimina