dijous, 16 de juliol de 2009

Segona cantada d'havaneres ATOTAVELA al Festival de La Baells. Cercs.

El diumenge 19 de juliol, a la Presa de la Baells, quan es faci fosc, abans de cloure el Festival amb els focs artificials, podreu gaudir d'una cantada plàcida d'havaneres, amb rom cremat inclós. Hi sou tots convidats. Paga en Quim, com sempre.


1. L'escut del Pantà, al front.


2. La Presa. Impressiona i es pot visitar per dins i per fora.


3. Mitjans de transport al complert, amb carrilet inclós.


4. Havaneros reprenent energia i fent-la petar.


5. Gaudint... la mar.


Convida a mullar-se.


Preparatius de la cantada.

Per a gaudir de la cantada, és imprescindible tenir una "querida".

Les autoritats, no perden el temps.

S'acaba la festa...mirant al cel.

Així és com la prensa local presenta el Festival de La Baells. No us el pedeu perdre!!!
Arriba el Festival de la Baells amb actes lúdics i amb el rerefons de reivindicar el seu aprofitament per a usos recreatius
El Festival es farà aquest cap de setmana al pantà de la Baells, des de dissabte a la tarda fins diumenge a la nit


El Festival de la Baells torna un any més amb activitats culturals, esportives i lúdiques, i amb un rerefons: reivindicar l’aprofitament del pantà per a usos recreatius. l’Agència Catalana de l’Aigua té aprovat un pla d’usos des del 2005, que encara no s’ha aplicat. Després d’anys de reivindicacions per part dels ajuntaments de Vilada i Cercs, la regularització dels usos es manté encallada, i per això el Festival de la Baells és una festa amb una base reivindicativa. Vicenç Linares, conseller comarcal, i Jaume Espàrrach, regidor de Cercs, comenten que esperen que ben aviat pugui tirar endavant aquest pla i promoure els usos lúdics al pantà ja que d’idees, diuen, n’hi ha moltes.

El Festival és una proposta dels Ajuntaments de Cercs, Vilada , Berga i del Consell Comarcal del Berguedà. Organitzen plegats un programa de propostes diverses i per a tots els gustos a l’entorn de la presa i de l’embassament de la Baells, que aquest any està molt ple, al 98% de la seva capacitat.

Passejades amb carrilet verd; projecció de la pel·lícula ‘Aqua, el riu vermell; visites guiades a l’interior de la presa; concert amb Vermú Acústic, Sold Out, Efecte 615 i Disco Rebershow; concurs de fotografia; arrosada popular; passejades amb barca pel pantà; activitats infantils; havaneres i castell de focs. Són algunes de les activitats que es podran fer des de dissabte a la tarda i durant tot el diumenge. Actes culturals, esportius i lúdics que s’espera que tinguin bona resposta i que atreguin un nombrós públic de la comarca i de fora.

El tret de sortida de la programació del Festival de la Baells serà aquest dissabte a les 6 de la tarda, i es clourà diumenge a les 11 de la nit. Tots els actes són gratuïts excepte l’arrossada popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada