dilluns, 15 d’octubre de 2007

ATOTAVELA, al cor de TV3

El divendres 19 d'octubre, a la sobretaula, el Grup ATOTAVELA, sortirà en pantalla en la telenovel·la de TV3, El cor de la ciutat, en unes escenes d'aquesta telesèrie, en el seu vuitè any. Va ser la nostra estrena com actors.

Us hem d'advertir que la imatge que surt en pantalla, no es correspon amb la que mostrem en les nostres actuacions. Més aviat, al contrari. Els espectadors que han estat en alguna de les nostres cantades ho poden corroborar... A aquelles persones que encara no ens coneixeu, us podem dir que no us espanteu al veure el que surt per pantalla i us convidem a que presencieu alguna de les nostres actuacions.

Precisament, les vegades que hem tingut ocasió de cantar per a gent gran, ha estat emocionant per a nosaltres veure l'efecte de les havaneres en aquestes persones que també s'emocionen al connectar amb els seus records.

1 comentari:

  1. M´ho vaig passar molt bé fent aquesta feina... però em vaig cansar molt, ja que vaig haver d'aguantar dret, tocant l'acordió (d'uns 16 kg) durant quasi tot el temps que va durar el rodatge d'aquestes escenes... vaig quedar sense forces per a la resta del dia.

    Per altra banda, és molt enriquidor veure la dinàmica de treball, el rodatge de les mateixes escenes des de diferents punts, la simpatia i el bon saber fer del personatge que fa de Beni a la sèrie... la professionalitat de tot l'equip de TV3 que hi va participar, ja que va aconseguir (amb uns músics no actors) el rodatge de les escenes que es veuen en l'episodi.

    L'acordionista del grup.

    ResponElimina