Components

Paulí Peña

Baixista. Natural de Las Palmas de Gran Canaria, on inicia els seus estudis musicals. Es trasllada a Barcelona, on obté el Títol de Professor Superior de Flauta Travessera. Paral·lelament, realitza estudis de piano-jazz, baix elèctric, composició i arranjaments orquestrals. Com a compositor, ha escrit obres per a orquestra simfònica i per a música de cambra (flauta travessera i piano, tenora i piano) i ha editat tres CD de música pròpia.
Actualment, compagina la seva tasca de composició i arranjaments amb la docència i els concerts.

Mauricio Olivera

Percussionista. Natural de Montevideo (Uruguay), on realitza els estudis musicals de percussió simfònica i bateria americana.
Com a percussionista, ha format part de la "Orquesta Sinfónica Juvenil del Banco República", l'orquestra simfònica "Salón Sinfónico", la OSSODRE (primera orquestra de la ràdio i la televisió uruguaiana) i, com a bateria, ha format part de la "Golden Jazz Band" i la "Mississippi Jazz Band".
Ha actuat en diferents esdeveniments, espectacles teatrals i televisius i concerts a Montevideo i a l'interior del país.
Actualment, col·labora amb els grups instrumentals de l'Escola Municipal de Música de Palau-Solità i Plegamans.

Miquel Gómez

Veu baríton i acordió.
Estudis de solfeig i piano en el Conservatori Municipal de Barcelona.
Cantaire de l'Orfeó Català en el període que va ser dirigit per en Salvador Mas.
Acordionista, veu, arranjaments i compositor d'havaneres amb el Grup Quatre Veus (1984-92).
Membre fundador del Grup Quatre Vents en el 1992 i del Grup ATOTAVELA en el 2005.
Guitarrista, en ATOTAVELA, entre 2005 i 2009. Acordionista, a partir del 2009.

Joan Godayol Bausells

Nascut a Vic, l'any 19...
Ha estudiat música a les escoles "L'Estudi" de Granollers i al "Taller de músics" i "El Passatge" de Barcelona.
Llicenciat posteriorment amb el títol superior de cant modern a l'Escola Superior de Música Unificada de Catalunya, "ESMUC".
Actualment exerceix de professor a l'Escola Municipal i al Conservatori de Vic.
Va debutar en la música, a l'edat de 16 anys, amb el grup de pop-rock "Superàvit", amb qui va gravar el seu primer disc.
Posteriorment, ha passat per diverses formacions de tot tipus de música, com el grup "Karda Fàstik", les orquestres de ball "Eclipse" o "Orquestra Galana", el grup musico-teatral "Coral Vajillas" i també ha realitzat gravacions per a diverses productores, tant en covers com en  publicitat.
I... a finals del 2009, com no podia ser d'altra manera, ha sentit l'atracció fatal pel grup ATOTAVELA, a on canta i toca la guitarra i...

Anna Soley i Casas

Va realitzar estudis de piano i flauta travessera al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Posteriorment, realitza els seus estudis de cant al Conservatori Professional de Música de Terrassa, on obté el títol de Professora de Cant.
A més a més de realitzar concerts de cant com a solista, ha actuat amb diferents corals interpretant misses, cantates i oratoris; ha format part de la companyia de Sarsuela de Mollet del Vallès; ha interpretat diverses òperes amb els Tallers d’Òpera del Conservatori Professional de Música de Terrassa; ha format part de l’Orquestra Galana i és membre del quartet “Enjòlit Grup Vocal”.
Actualment, compagina l’activitat artística dels concerts amb la docència a l’Escola Municipal de Música de Palau-solità i Plegamans...i és la cantant més femenina d'ATOTAVELA.