dissabte, 13 de febrer de 2010

Nou alè...ATOTAVELA!!!
Fa uns mesos que, exteriorment, no hem donat senyals de vida. Això es mereix alguna explicació.
Al finalitzar la temporada del 2009, dos components del grup, en Quim i en Tino, amb llarga trajectòria en el món de l'havanera, Decidir van deixar-lo. Eren dos puntals del grup. Elements Calia buscar nous per a donar-li continuïtat. Llavors s'hi van Incorporar l'Anna i el Gudi, dos músics amb experiència en el món de les Orquestres i que coneixen el repertori de la música popular i les havaneres.
Durant l'hivern, ens hem dedicat a la feina interna de distribuir la feina i conjuntar-nos.
La cosa ha quedat de la següent manera: l'Anna, passa a cantant veu, en Gudi, canta i toca la guitarra, en Miquel, canta i torna a l'acordió, en Paulí, continua amb el baix i la direcció i en Maurici , canta i Manté és un percussionista com.
Ara, ja estem en disposició de mostrar a l'exterior realitzat el treball. Esperem poder gaudir-ho amb tots vosaltres.
Un dels projectes engegar Varem què la temporada passada, va ser la composició i gravació de l'havanera dedicada als pescadors de Sant Pol de Mar, TITULADA "Quan hi ha escata, una de Sant Pol, plata". Com hi ha hagut canvis en el grup, l'hem hagut d'una nova Adaptar la configuració i esperem poder-vos-la Presentar ben aviat. És una peça que ens va agradar treballar-la pel seu tema: Els Pescadors de l'Palangre a Sant Pol de Mar La lletra la va escriure en Miquel i la música, rica muda, és Tino.
M'agradaria deixar constància de l'Agriment del Grup ATOTAVELA al Quim i al Tino, pels anys plegats Cantat què hem fet i pel treball durant aquest temps.