dilluns, 30 de juny del 2008

Ja ha nascut en Pau, fill primogènit d'en Tino, el nostre acordionista




Al dia següent a la cantada de Bigues i Riells, a on es va dedicar el valset "Quan jo en tenia pocs anys..." al Pau, què ja es preparava per a venir al "mundanal ruido", en Tino i la Carolina, acordionistes consumats i consumits en el món de l'havanera, van ser pares del què pressumiblement, si segueix les passes dels seus progenitors, serà tota una promesa, un "Messi", pel món de les havaneres. D'entrada, en el primer dia de vida d'en Pau, va demostrar les seves dots vocals i en Tino va aprofitar per a donar-li la primera classe d'acordió, per si després no es presenta la ocasió. Moltes felicitats als tres!!!

Cantada d'havaneres al Passatge Gaiolà, Barcelona




El diumenge 6 de juliol,al Passatge Gaiolà, a les 20:00 h., podreu gaudir d'un "encierro" a base d'havaneres i rom cremat, amb el Grup d'havaneres ATOTAVELA. Esperem que el temps no ens obligui, com en alguna altra ocasió, a una cantada "A mitja vela".

Cantada d'havaneres a St. Pere de Ribes



Imatges panoràmiques de St. Pere de Ribes, des del Montgrós, un dia plujós del maig passat.

El dissabte 5 de juliol, a les 22:30 h., a la Pl. Marcer, hi haurà la cantada d'havaneres a càrreg del Grup ATOTAVELA. És la primera vegada què ATOTAVELA actua a St. Pere de Ribes. En aquesta cantada, podrem oferir algunes de les noves peces què han quedat enregistrades en el nou CD, què acabem d'estrenar i també podrem oferir les havaneres més tradicionals.